Meer dan 1.700 deelnemers doen mee met de ‘Raad het gewicht’ actie 2017

Bericht

Stroopwafels Vergunst staat naast heerlijke verse stroopwafels natuurlijk ook voor service met een glimlach. We hebben fijne, vaste klanten die wekelijks op de markt een verse stroopwafel komen halen. Des te meer reden om iets terug te doen, dachten wij. Zo gedacht, zo gedaan: in november 2017 vonden we het tijd voor een leuke winactie, waarbij de winnaars een gevulde zak met stroopwafels konden winnen. Wat moesten ze doen? Simpel! Het gewicht van de zak met stroopwafelsnippers raden. Toch bleek dit lastiger dan gedacht…

Uiteindelijk hebben meer dan 1.700 deelnemers het gewicht van de zak met stroopwafelsnippers geprobeerd te raden. Niemand heeft het exacte gewicht van 22,7 kg geraden, maar de twee kandidaten die per markt het dichtst in de buurt zaten, wonnen de prijs. 10 gelukkige winnaars dus! 

171111FB-SV-Winactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *