◍ Nieuws ◍

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Ook dit jaar combineren wij onze liefde voor stroopwafels graag met deze mooie dag. Vanaf woensdag 8 februari tot en met zaterdag 11 februari (2017) verkopen wij namelijk speciale hartjesvormige stroopwafels in een zakje met een kaartje eraan. Op deze manier kun jij jouw geliefde toch nog verrassen met iets unieks. De hartjes-stroopwafels zijn 8 t/m 11 februari te koop op deze markten: Woensdag: LeidenDonderdag: Delft en ZaandamVrijdag: Hoofddorp,
Stroopwafels zijn warm natuurlijk stiekem het lekkerst, vooral tijdens de koude winterdagen. Wij vinden het belangrijk dat jullie optimaal kunnen genieten van onze stroopwafels. Heb jij wel eens geprobeerd om een stroopwafel warm te maken op een kopje thee, maar het glas vervolgens te groot was? Met onze wafelwarmer heb jij daar geen problemen meer mee. Bij aankoop van 3 pakjes stroopwafels voor de prijs van €6,- krijg je dan ook tijdelijk een gratis wafelwarmer erbij. 
We hebben een primeur! Natuurlijk proberen wij jullie optimaal te laten genieten van onze stroopwafels en daar hoort ook het zakje bij. Voorheen moesten we onze grote stroopwafel altijd in een te groot zakje doen. Tijd voor verandering, vonden wij! We hebben bij Stroopwafels Vergunst een geheel eigen zakje bedacht en ontworpen voor de extra grote stroopwafel. Kom jij een stroopwafel halen?
Stroopwafels Vergunst staat naast heerlijke verse stroopwafels natuurlijk ook voor service met een glimlach. We hebben fijne, vaste klanten die wekelijks op de markt een verse stroopwafel komen halen. Des te meer reden om iets terug te doen, dachten wij. Zo gedacht, zo gedaan: in november 2017 vonden we het tijd voor een leuke winactie, waarbij de winnaars een gevulde zak met stroopwafels konden winnen. Wat moesten ze doen? Simpel! Het gewicht van de zak
De winnaars van de ‘Raad het gewicht’ actie komen gedurende twee weken na afloop van de actie de gevulde zak met stroopwafels ophalen. In Delft, Leiden, Hoofddorp en Huizen hebben we winnaars – en familie/vrienden van… – blij kunnen maken met hun smakelijke prijs. Er volgt snel weer een nieuwe actie! Blijf op de hoogte via onze social media kanalen: Facebook – Instagram Foto’s van alle winnaars zijn hier te vinden.
Hold Your Waffle! Maar dan wel een stroopwafel.Zoek je nog een origineel cadeau voor onder de kerstboom? Vanaf nu zijn deze gezellige mokken bij ons verkrijgbaar. Perfect om jouw stroopwafel boven op te warmen en stiekem toveren ze ook wel een lach op ons gezicht.