Reviews

Graag ontvangen wij jou reactie naar aanleiding van je
ervaring met de bestelling en producten van Stroopwafels Vergunst!

5
5,0 score
5 van 5 sterren (op basis van 11 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

De lekkerste die ik gegeten heb.

5,0 score
11 januari 2021

We hebben een bestelling gedaan voor kerstrelatiegeschenken. Dit was allemaal heel snel en goed geregeld en we hebben van verschillende relaties te horen gekregen dat ze de stroopwafels heerlijk vonden.

Joyce

Super lekker!

5,0 score
9 januari 2021

Ik had besteld voor mijn moeder en broer.
Ze waren super enthousiast.Het pakketje zag er mooi uit,en geleverd/ bezorgd zoals besproken.
Het was veel,maar erg lekker.
Ik kan iedereen aanraden om ook eens stroopwafels te sturen naar familie,vrienden of collega’s.Echt leuk! En wat zoets in deze zure tijden.

Miranda

Super lekker!

5,0 score
9 januari 2021

Heel leuk en lekker pakketje!
Snel en netjes geleverd, top

Len

Zo verrast

5,0 score
9 januari 2021

Ik heb de stoopwafels naar twee vriendinnen gestuurd en zij waren allebei zo verrast en ze vonden het heerlijk.
Het is een onwijs leuk pakketje die gewoon door de brievenbus geleverd kan worden. Een leuke en een HEERLIJKE verassing!

Verhagen

Leuke verrassing, goede service

5,0 score
8 januari 2021

De verrassing voor de ontvanger was groot. Leuke, makkelijke manier om iemand blij te maken! Echte aanrader. Heerlijke stroopwafels!!

Mandy

Lekkerrrr.

5,0 score
8 januari 2021

50 collega’s happy met top stroopwafels in hun kerstpakket.
Gelukkig kan ik elke week naar de markt in Huizen.

Berthold Schaap

De lekkerste stroopwafels

5,0 score
8 januari 2021

De verrasssing was groot met zo,n leuk en lekker pakket😍De volgende bestelling komt eraan😄

Petra van Diggele

Beste stroopwafels met super service

5,0 score
8 januari 2021

Je moet het zelf proberen. Dit is gewoon top kwaliteit.

Kaj Van Der Vlist

Een kleine verrassing, die de ontvanger blij maakt omdat je aan degene denkt!

5,0 score
8 januari 2021

2x besteld, goed afgeleverd!

Frances van Rijn

Top!

5,0 score
8 januari 2021

Super en snel besteld en bezorgd👍

Edith

Beoordeling plaatsen

Beoordeling plaatsen