Stroopwafel zakje zelf ontworpen

Wij hebben ons eigen zakje voor grote stroopwafels ontworpen. We hebben gekeken naar het gemak van onze klanten.

januari 27, 2020

Zakje van Stroopwafels Vergunst

Waarom hebben wij ons eigen zakje ontworpen? Dit hebben wij gedaan voor het gemak voor de gasten en ook voor ons zelf. Zakjes die handig opengaan makkelijk vast te houden zijn en uiteraard welke opvallen onder de andere zakjes.

De enige in Nederland met dit ontwerp

Samen met een ontwerp bureau hebben wij gekeken wat de mogelijkheden waren voor het nieuwe ontwerp. Bij de oude zakjes moesten wij vaak de hoekjes omvouwen, het zakje is nu gelijk klaar voor gebruik.

We vonden het idee erg leuk om het zakje ook te laten bedrukken met een stroopwafel zodat je het idee had dat je een hele stroopwafel in je hand heb maar wel met een zakje waar het stroop in kan vallen. Wij zijn erg trots op het resultaat van de zakjes.