Voor Valentijn in opdracht van Het Baken

Voor zorgverlening Het Baken hebben wij alle medewerkers mogen verrassen met stroopwafels door de brievenbus.

februari 15, 2021

Valentijn

Het Baken wilde graag alle medewerkers verassen op een leuke en unieke manier. Zo kwamen zij in contact met ons en hebben we de mogelijkheden besproken. De brievenbuspost was voor Valentijn dus in het thema was de wens van de opdrachtgever.

Zelf samengesteld

We hebben samen naar de mogelijkheden gekeken voor in de inhoud van het pakketje en het verzenden. Voor het brievenbuspakketje met stroopwafels hebben wij een sticker laten maken in de vorm van een hartje en hebben het opvul materiaal rood gemaakt.

Zo hebben de medewerkers kunnen genieten van iets lekkers door de brievenbus, heerlijke stroopwafels via brievenbuspost. Iedereen wil op deze manier wel iets lekkers door de brievenbus ontvangen toch?

Ook zelf een pakketjes samen stellen? Dat kan! Neem contact met ons op en we kijken graag naar de mogelijkheden.