Stroopwafels – brievenbus – cadeautje

Nieuw! Stuur stroopwafels door de brievenbus

Wij zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met ons brievenbuspakketje! En wat zijn wij trots op het resultaat.
Hoe leuk is het om dit pakketje aan iemand te geven of juist te krijgen in de brievenbus? Een kleine verwennerij door de brievenbus.

Het idee

Het idee begon bij ons tijdens de lockdown van het coronavirus. Helaas gingen veel markten niet door of waren een stuk minder mensen die naar de markt kwamen. Wij willen natuurlijk iedereen blij maken met onze stroopwafels en zijn daarom aan de slag gegaan met een nieuwe website. Online stroopwafels bestellen van de markt bij u in huis! Maar hoe leuk is het om iemand stroopwafels te geven? Zijn toch het lekkerste Nederlands koekje voor bij de koffie. Het pakketje moest uiteraard betaalbaar zijn omdat het een cadeautje is voor iemand anders en het pakketje moest makkelijk bij iemand thuis kunnen komen, vandaar het brievenbuspakketje.

Stuur iemand wat lekkers voor bij de koffie

In de tijd van de lockdown kunnen we niet zomaar meer bij onze familie of vrienden op bezoek. Daarom is het juist leuk om iets kleins en uiteraard lekkers te versturen. Is er iemand jarig en wil je toch wat leuks sturen? Dan zijn onze stroopwafels door de brievenbus ook erg leuk om te geven. Of gewoon omdat iemand even niet zo lekker in zijn vel zit, veel thuiswerkt of omdat je die persoon erg lief vindt zijn onze stroopwafels ook perfect.

Dit is uniek

Wij zijn de eerste en nog steeds enige in Nederland die stroopwafels door de brievenbus aanbieden een voor jou versturen. We pakken het pakketje zo in dat het een beleving is om te krijgen door de brievenbus. Een leuk kaartje met je eigennaam eronder en altijd een leuk extra item om het pakketje nog unieker te maken zoals een wafelwarmer of een stroopwafel clip om je stroopwafels na het openmaken weer goed dicht kan maken.

Naar wie stuur jij stroopwafels door de brievenbus? Iets lekkers door de brievenbus? Speciaal cadeautje aan je vriend, vriendin, familie of collega.